Försäljning Exploateringsmark, Pandeglang, Banten, Indonesia, Jl Panimbang, Tanjung Lesung

Försäljning - Cod. 42581

  • Typ: Exploateringsmark
  • Område: 32219 m²
  • Antal rum: 0
  • Våning: 0

Kuperat land för kommersiellt bruk, nära en vacker strand och havsutsikt till salu.


Landet som ligger inom Tanjung Lesung Special Economic Zone [Bahasa Indonesia: Kawasan Ekonomi Eksklusif (KEK) Tanjung Lesung], platsen är nära Tanjung Lesung Resort, Banten, Indonesien.

Tanjung Lesung ligger cirka 170 kilometer sydväst om Jakarta i provinsen Banten och täcker 1 500 hektar av den orörda halvön som vetter mot Indiska oceanen. Det är tillgängligt med avgiftsbelagd väg från Jakarta på cirka 3,5 timmar.

Tanjung Lesung är tänkt att vara en förstklassig internationell resort som kombinerar Bali med Venedig. Vattenvägar och kanaler länkar samman hotell, bostadsrätter och lägenheter, med vita sandstränder, segling, dykning och strandklubbar, såväl som stadskärnan i Venedigstil. Ytterligare utveckling kommer att omfatta 1 000+ bostäder vid vattnet och en mästerskapsgolfbana omgiven av radhus med golfutsikt.

En stor förbättring av tillgängligheten förväntas från en ny flygplats som ligger 20 km från Tanjung Lesung och en ny vägtull kommer att förbättra förbindelserna med Jakarta. Det kommer att finnas en landningsbana i utvecklingen som kommer att rymma charterflyg från Halim Perdana Kusuma flygplats som ligger en kort flygresa på 40 minuter bort.

Utvecklingen av Tanjung Lesung har redan startat och för närvarande erbjuder 2 resorter och hotell sammanlagt 150 bungalower med 300 rum och mötesfaciliteter. En segling och strandklubb är redan i drift och erbjuder en rad vattensporter (snorkling, dykning, vattenskoter, etc). Golfare kan använda driving range med havsutsikt.

Landet som ligger i de särskilda ekonomiska zonerna (SEZ) i Tanjung Lesung, Indonesien

Grundkonceptet för Indonesiens SEZ är att förbereda områden som har tillgång till den globala marknaden (tillgång till hamnen och/eller flygplatsen). Områdena är utformade för att maximera industriell verksamhet, export, import och andra relaterade aktiviteter som har högt ekonomiskt värde. Vidare ges områdena vissa faciliteter och incitament för att öka konkurrenskraften bland närliggande länder. Både den ökande konkurrenskraften och incitamenten förväntas vara dragningsfaktorerna för att locka investerare till regionen.

Se webbplatsen för Republiken Indonesiens nationella råd för särskilda ekonomiska zoner
https://kek.go.id/kawasan/KEK-Tanjung-Lesung

AFFÄRS- OCH INVESTERINGSMÖJLIGHETER I TANJUNG LESUNG SEZ TOURISM REGION

1. Boende och MICE (möte, incitament, kongress och utställning): Exklusiva Beach Resort Villas, Exclusive Residential Villas, Exclusive Beach Hotel, Home Retirement and MICE Facilities
2. Mat och dryck: Restaurang, bar och café
3. Underhållning och avkoppling: shoppingområde, nöjesparker/nöjesparker, strandpark, framtida kommersiell utveckling, golfbana, spa/föryngringsanläggningar
4. Äventyrlig turism: naturstig, utomhusäventyr, ekoturism och sport-/vattensportanläggningar, dyktur
5. Konst: Kreativ och scenkonst- och musikaktiviteter, kulturattraktioner, souvenirplats
6. Utbildning: Tränings- och utbildningscentrum inom turism, turismskola/universitet
7. Stödjande infrastruktur: Marinas & Marine Center, regional väg, bensinstation (SPBU)

Marken ägs av min familj.

Yta: 32 291 m² (3,2 Ha)
Plats: Jl. Panimbang, Tanjung Lesung, Pandeglang, Banten
Friköpt: 2 böcker av SHM (1 ägare)
Infartsbredd från vägkanten: 110 meter
Pris: 700 000 IDR / m2

Den västra sidan av marken ligger i anslutning till marken som för närvarande pågår för att bygga en bostadsrätt som ägs av en singaporeansk investerare.

Eastside bredvid Blue Ocean Homestay

Serang-Panimbang Toll Road är fortfarande under uppbyggnad. Den har 3 sektioner. Sektion #1 har varit i drift sedan oktober 2021. Sektion #2 och #3 är under utveckling. Alla sektioner kommer att anslutas för att fungera i juni 2023.

Genom denna avgiftsbelagda väg tar det 3 timmar att köra från Jakarta till denna plats. Markpriserna kommer säkert att öka vid den tiden.

Professionella fastighetsmäklare är välkomna att kontakta.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB