Försäljning Exploateringsmark, Lombok, West Nusa Tenggara, Indonesia, Batu Putih, Central Sekotong, West Lombok Regency, West-Nusa Tenggara 83365, Indonesien

Försäljning - Cod. 33365

  • Typ: Exploateringsmark
  • Område: 4.400 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: 1

Lombok - Vacker strand tomt i ett lugnt läge med privat strand för att verkaufen.Ein paradis för avbrott för privat bruk eller som en kommersiell utväg.

Se här: Youtube Video: https://youtu.be/prP2nwi4qtc

Denna lilla paradis i västra Lombok kan du "nästan" ensam njuta, eftersom turismen kommer nu långsamt i detta hörn av Lombok.

Ön Gili Asahan är tomt mittemot. Det finns redan en mycket trevlig utväg, med namnet "Pearl Beach" .Ruhe och avkoppling hittar de människor som är på semester i denna del av Lombok.

Du bor mitt i den indonesiska befolkningen och denna del fortfarande mycket ursprünglich.Dieses tomten är särskilt väl lämpad för en liten utväg, privata bostäder för dig själv för experter eller för personer som vill komma ut och göra en önskan av hans eget.

Namnet på denna vackra plats är "Villa Isha', vilket innebär att så mycket som" Coming Home "! Även West Lombok är relativt tyst, men snart utvecklingen här på Lombok, är utvecklingen i Bali angleichen.Ergreifen du nu möjlighet att uppleva ursprung Lombok, lillasyster Bali.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB